Lommelse Sahara

Het was helemaal niet de bedoeling om dit weekend de camper vanonder zijn afdak te halen, tot we zondag telefoon kregen van Luc met de vraag om er eentje te gaan drinken bij hun op de camping. Veel overtuigingskracht hadden we niet nodig. Dus namen we de camper i.p.v. de auto zodat we na dat eentje niet meer hoefden te rijden. Ver gaan, moesten we ook al niet want we kregen plaats nummer 30 toegewezen, net naast L&M.
Voor één dag naar Lommel rijden is ook maar niks, dus reden we gisteren nog even door naar het Natuurgebied Lommelse Sahara. We vonden daar een mooi plekje aan het kanaal om te parkeren en te overnachten. In tegentelling tot vandaag was het prachtig wandelweer. We besloten om de ‘sahara’ te verkennen via geocachewandeling De schat van Koning Leeuw. Een mooi uitgewerkt cache rondje met een final om U tegen te zeggen. Echt de moeite, een aanrader om te doen.
Deze nacht is het beginnen regenen en omdat we vandaag en de komende dagen enkele afspraken hadden, zijn we deze middag terug naar huis gereden.
Bedankt Luc, om ons te bellen.
PS De foto’s zijn met de telefoon genomen, fototoestel thuis vergeten.

Een gedachte over “Lommelse Sahara

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s