Tour de Solwaster

Vandaag stond de cacheroute “Tour de Solwaster” op het programma. De bedoeling was om dit morgen te doen, maar de politie van Jalhay besliste daar gisteren anders over. Het is een wandeling van 15 kilometer met 36 caches die twee wandelroutes combineert. Ze begint in de vallei van de Statte en gaat dan over in die van de Hoëgne rivier. Maar voor we eraan begonnen verhuisden we nog een kleine kilometer naar een mooier plaatsje aan de rivier.
We begonnen eraan om 10 uur zomertijd, want die is deze nacht ingegaan. Voor mij mogen ze dit uur aanhouden, maar Europa heeft nog steeds niet beslist wat ze gaan doen. Zo moeilijk kan dat toch niet zijn.
Het was een pracht van een wandeling langs beide rivieren, al moet gezegd dat die van de Hoëgne mooier was dan die van de Statte. We wandelden ook door open landschappen en door bossen. Soms over houten paden, maar ook door de modder. Klauteren over rotsen was er af en toe ook bij.
Acht uur later en met stijve spieren kwamen we terug aan bij de camper. We vonden in totaal 42 caches. De bonus van de Tour de Solwaster zal voor morgen zijn.

2 gedachtes over “Tour de Solwaster

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s