Dan toch niet onze vriend

Dat het vandaag ging regenen was voorspeld, we kregen er zelfs smeltende sneeuw bovenop. Namiddag klaarde het op en vertrokken we voor een wandeling langs de andere kant van het meer, waar we nog enkele caches konden loggen. Bij terugkomst aan de camper wachtte ons een nieuwe verrassing: alweer een bericht op onze voorruit. Deze keer wel met het politie logo erop en onderaan een bedrag van 58 euro. De patrouille van vandaag was duidelijk niet onze vriend! Er zat niets anders op dan te vertrekken want de 4 officiële plaatsen voor campers waren nog steeds bezet. Erger nog, eerder vrijgekomen plaatsen hadden we niet ingenomen omdat we er vanuit gingen dat we hier mochten staan.
De bedoeling was om morgen hier in de buurt de Scary Trail reeks te doen: 18 caches in het bos van La Louveterie, allemaal in het Halloween thema. Dat zal dus voor een andere keer zijn.

Onze volgende stop is Solwaster waar we ons op deze parking installeerden. Na de aperitief genoten we, voor de tweede dag op rij, van het eten van Kelsbekerhof, een restaurant niet ver van bij ons, dat door de coronacrisis overgeschakeld is op afhaalgerechten.

Een gedachte over “Dan toch niet onze vriend

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s