Barrage de la Gileppe

We knijpen er weer even tussenuit. Deze keer beginnen we aan het meer van Gileppe. De 4 voorbehouden plaatsen voor campers, met gratis stroom, zijn zoals verwacht reeds volzet. Wij doen daar niet moeilijk over en installeren ons op de busparking, verboden voor campers, maar plaats genoeg in deze coronatijden en bovendien vrij zicht op het zuiden voor onze schotelantenne.
Je kan volledig rond het meer wandelen, in totaal zo’n 14 kilometer, maar omdat de we de komende dagen van plan zijn om nog te gaan wandelen kozen we voor deze fietstocht. Het was een mooie rit langs het meer en door de bossen. Enkel het stuk langs een drukke weg viel tegen. Regelmatig hielden we halt voor een cache, 6 in totaal. Al bij al een geslaagde namiddag. Tot we terug aan de camper kwamen…
We vonden achter de ruitenwisser een briefje met een waarschuwing dat we daar niet mochten staan. “Het briefje is niet van de politie”, zei een mede camperaar. Even later kwam er een politiecombi voorbijgereden. De Nederlandssprekende! agent zei dat het briefje niet van de politie was en dat we ons daar niets moesten van aantrekken. En dat terwijl er een groot verbodsbord staat. De slogan “De politie uw vriend” klopt deze keer wel. We blijven hier dus rustig staan.

Een gedachte over “Barrage de la Gileppe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s