Enkirch

Er werd mooi weer voorspeld voor dit weekend en dus besloten we er nog eens op uit te trekken. Donderdagavond, na Ann haar bezoek aan de kinesist, vertrokken we richting Moezel. Het was bijna middernacht toen we de camperplaats in Enkirch opreden.

Het is de eerste keer dat we op deze grote camperplaats komen. Je kan gaan staan waar je wil, er zijn geen afgebakende plaatsen. 7€ per 24 uur. De stroompalen werken met 1€ munten. Voor die prijs krijg je 2 kWh. Meer dan genoeg om de fietsbatterijen op te laden.

Gisteren bleven we hier in de buurt: dorpje verkennen, wijntje proeven, iets eten en we konden ook onze eerste cache loggen.

Vandaag scheen de zon volop en vertrokken we met de fiets voor een cacherit over een stuk van de Moselsteig richting Zell. We moesten regelmatig flink klimmen en de ondergrond was niet altijd even droog maar al bij al goed te doen met de elektrische fietsen. De rit bracht 23 gevonden caches op en prachtige uitzichten onderweg.  De terugweg was zo goed als vlak want we volgden de kronkels van de Moezel tot op de camperplaats.

3 gedachtes over “Enkirch

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s