Efteling

Lilly en Fré hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk was het zover. Vrijdag zijn we samen met L&M, de grootouders van Fré en haar mama en papa vertrokken richting Kaatsheuvel. Wij met de camper en zij met de caravan. We hadden een plaatsje gereserveerd op camping Bernehoeve in de buurt van de Efteling. Toen we daar aankwamen viel de regen met bakken uit de hemel! Na de plensbui konden we ons installeren en hebben we een fijne namiddag en avond op de camping doorgebracht.

Zaterdag was het dan echt zo ver, om 10 uur stonden we aan de ingang van de Efteling. Spannend allemaal voor Lilly en Fré. We begonnen in het Sprookjesbos. De laatste keer dat we hier nog waren was met onze dochter Daphny. Wie had toen kunnen denken dat we meer dan 20 jaar later hier weer zouden staan met haar dochter Lilly.
Namiddag konden we kiezen tussen de meer dan 30 andere attracties opgedeeld in 5 ‘rijken’. Lilly ging voor de eerste keer in een achtbaan en ze pikte er meteen een straffe uit: Baron 1898!
Om alle attracties op één dag te doen is bijna onmogelijk, maar toen we meer dan 12 uur later, moe maar voldaan, terug richting de camping gingen hadden we toch alle rijken bezocht en een groot deel van de attracties kunnen aandoen. Niet alleen de kinderen waren moe maar ook de oma’s en opa’s waren blij dat ze hun bedje zagen.

We hebben geslapen als een blok. Het was al na negenen toen we deze morgen wakker werden. Deze middag vertrokken we met z’n allen huiswaarts, maar wij moesten eerst nog langs Antwerpen om Lilly bij haar mama en papa af te zetten.

We hadden een fijn weekend in goed gezelschap op een toplocatie!

 

Advertenties

Een gedachte over “Efteling

 1. Het is idd een zeer leuk weekend geweest zowel voor groot als voor klein iedereen heeft het uitermate naar zijn zin gehad en zijn s’avonds moe maar voldaan in het bed gestapt kort samengevat voor herhaling vatbaar
  Wie weet weten we al waar naartoe 😂😂😂😂met onze kapoenen
  Thanks voor weeral een fijne leuke uitstap
  Tot de volgende van
  L&M en ons Fre’ke

  Liked by 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s