Sella

Vrijdag is het marktdag in L’Alfàs del Pi. Altijd fijn om hier eens rond te wandelen.
Namiddag reden we verder naar Sella, een bergdorpje zo’n 30 kilometer landinwaarts. We hadden op de geocachingkaart gezien dat er in de buurt 5 caches en een bonus cache lagen.
Na enkele tapas in het plaatselijk café en een wandeling door het dorp begonnen we eraan. Volgens de omschrijving zou de wandeling langs de caches, die allemaal in het teken staan van de watervoorziening en het bevloeiingssysteem in en rond Sella, zo’n 2 uur en half in beslag nemen. Het was een mooi wandeling, maar ze was een stuk zwaarder en langer dan beschreven op de cachepagina. Er is redelijk wat zweet gevloeid! Toen we terug aan de auto kwamen hadden we meer dan 10 kilometer in de benen.
Onderweg naar de camping was het hoogtijd om de inwendige mens te versterken. In Orxeta vonden we dit in de vorm van een Angus burger.

In tegenstelling tot gisteren hebben we vandaag niet veel gepresteerd. We brachten de namiddag door in en rond het zwembad. ’s Avonds zijn we iets gaan eten in The Grill in Albir. Een restaurant dat Hugo ons had aangeraden. We hebben het ons niet beklaagd.

2 gedachtes over “Sella

  1. Dat gaat er een stuk ontspannender aan toe dan bij Gerda en Mark precies. Maar daar zal het ook wel goed komen de volgende dagen 😉Lekker eten, lekker niksen, beetje cachen… Alhoewel 10km al een heel beetje is.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s