Gelukkige verjaardag!

De regen van onze eerste vakantiedag is al lang vergeten. Elke dag worden we wakker met de zon die onder de raamverduistering van de caravan binnenkomt. Heerlijk, wakker worden zonder wekker!

Het prestatieniveau lag de laatste dagen wel aan de lage kant. We hebben geen enkele cache meer gezocht en de wandelafstanden worden steeds korter. Ons autootje brengt ons overal tot op enkele meter van de bestemming: gisteren naar het shopping centrum La Marina en ’s avonds, samen met D&N, naar een nieuw restaurantadresje in La Nucia. We werden verwend in La Alegria.

Vandaag, 30 mei, is een speciale dag. Het is Ann haar verjaardag. En om dat te vieren gingen we deze middag eten in de Sabor in Altea. Het was, zoals verwacht, weer superlekker. Daarna reden we verder naar Playa del Portet iets voorbij Moraira. Dit strandje hebben we enkele jaren geleden toevallig ontdekt tijdens het cachen en is ondertussen één van onze lievelingsplaatsjes geworden. ‘s Avonds reden we terug naar de camping waar we samen met D&N en een groep Engelsen meededen aan een quiz en een spelletje Sticky 13’s, een kaartvariant op Bingo.
Een geslaagde dag!

Een gedachte over “Gelukkige verjaardag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s