Op de camping zonder camper

Eigenlijk hoort dit bericht niet thuis op een blog over campertrips, maar op algemeen verzoek laten we toch af en toe iets van ons horen.

Op onze werk- of moet ik zeggen afwezigheidskalender sluiten onze vrije dagen mooi aan bij de feest- en brugdagen zodat we kunnen genieten van 14 dagen verlof zonder ook maar 1 snipperdag te moeten opofferen. Dat lukt ons geen twee keer.

In januari, we waren nog niet zo lang terug van Spanje, hadden we al besloten om in het voorjaar een vlucht te boeken naar de Spaanse zon. En om het gemakkelijk te houden kozen we voor … camping Benisol. Dezelfde camping waar we vorige winters ook al een tijd verbleven. We hebben hier een caravan met voortent gehuurd. Alles wat je nodig hebt is aanwezig: keukentje, koelkast, airco, tafel en stoelen, een paar goeie bedden tot en met een sofa en een TV met TV Vlaanderen. We hebben zelfs een tuinhuisje op ons erf staan maar ik heb gezien dat daar dingen in liggen om te werken dus dat gaan we dicht laten. 🙂
We hebben in Alicante ook een autootje gehuurd. Onze eerste rit ging rechtstreeks naar Albir om onze honger te stillen in de Pizza4U.

De Spaanse zon heeft het vandaag wel laten afweten! We kregen er zelfs regen bij. We zullen nog 1 dag geduld moeten hebben. Daarna ziet de weersvoorspelling er top uit.

 

3 gedachtes over “Op de camping zonder camper

 1. Hallo Guy & Mieke en ook Huub natuurlijk,

  We zitten in Londres 5. Frank hebben we al even van ver gezien toen we hier aankwamen. Lea nog niet. Ook de buren van F&L hebben we van op afstand gegroet. En Hugo hebben we eigenlijk nog nooit persoonlijk ontmoet. Die zo vanaf vandaag terug hier zijn. Het weer is wel in mineur begonnen. Toen we hier toekwamen was het heel warm maar gisteren heeft het regelmatig geregend. Vandaag is het droog gebleven en is de zon er al goed doorgekomen. Vanaf morgen voorspellen ze prachtig weer tot we terug naar huis moeten. Hopelijk hebben ze bij het rechte eind.

  We zullen de komende dagen zeker jullie groeten overmaken.
  Groetjes,
  Omer en Ann

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s