Wodecq & Ellezelles

Gisterenavond hadden we met R&M afgesproken op de boerencamping in Wodecq. Toevallig kwamen we op hetzelfde moment daar aan. Eerst kregen we uitleg van de boer over de sanitaire installatie ingericht in een van de stallen. Hier werden we wel enkele jaren terug in de tijd gekatapulteerd! Daarna was het tijd om er eentje te drinken op de nieuwe camper van R&M. Een integraal van Hymer. Sjiek machien hoor! We wensen hun veel geluk en vele veilige kilometers.

Deze voormiddag verhuisden we naar het dorpje Elzele hier enkele kilometer vandaan om te cachen. Er stonden 2 rondjes op het programma. Voormiddag fietsten we “Le trou du diable”. Na het eten begonnen we aan de “Sentier de l’étrange”. Dit is een prachtige wandeling langs vreemde wezens en kunstwerken van kunstenaar Watkyne. Wij deden het met de fiets wat nog net te doen was.

De eigenlijke reden waarom we in Wodecq zijn is het 14de zelfbouw camper treffen dat hier morgen en overmorgen doorgaat op het domein rond het voormalig klooster op de Vieux Moulin nummer 8. We werden deze avond hartelijk ontvangen door vele oude bekenden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s