Weekendje Antwerpen

Op uitnodiging van Raoul & Myriam zijn we vrijdagavond naar Merksem vertrokken. Ook Herwig & Tinneke en Marcel & Jeannette waren van de partij. Het was al geleden van het zelfbouwtreffen van 2017 dat we nog eens allemaal samen waren. Het was een fijn weerzien en we hadden dan ook veel bij te praten.

Zaterdagmorgen na het ontbijt bij Raoul & Myriam, ja ja we werden daar flink in de watten gelegd 🙂 , gingen we met de tram naar ’t stad. Meer bepaald naar de stadsbrouwerij De Koninck. Tijdens de mooi in elkaar gestoken rondleiding kom je meer te weten over de geschiedenis van de brouwerij en van Antwerpen. Je kan er ook het overbekende Bolleke en de Tripel d’Anvers proeven. De laatste had mijn voorkeur.

Na de rondleiding zijn we gaan eten bij de Black Smoke op de 3de verdieping. We hebben er lekker gegeten, maar de gerechten van Marcel & Jeannette, zelf ook gepassioneerde smokers, zijn toch van een hoger niveau. Alle informatie hierover op backyard-smokeaholics.nl. Na een wandeling door de stad ging het terug richting Merksem waar we alweer mochten genieten van de gastvrijheid bij R&M.

Deze namiddag, toen H&T en M&J al naar huis vertrokken waren, zijn we samen met R&M nog een toerke gaan cachen in het Peerdsbos in Brasschaat. We konden toch weer 15 smileys op de kaart zetten. Een mooie afsluiter van een gezellig weekend.

Bedankt vrienden, bedankt Raoul & Myriam!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s