Castell de Castells

Deze nacht heeft het gevroren! Ja hoor, dat is perfect mogelijk hier aan de Costa Blanca. Voor we vertrokken moesten we eerst het zadel van de scooter ijsvrij maken om te voorkomen dat onze billen er bleven aan plakken.

Voor we aan de wandeling begonnen gingen we onderweg eerst koffie drinken. Monique had twee driekoningentaarten meegebracht om te verdelen onder de wandelaars. In zo’n taart wordt een boon of een beeldje verstopt. Wie het stuk taart met de boon of het beeldje krijgt is voor die dag koning(in). Annick, die voor de eerste keer mee ging wandelen, en Garda waren onze koninginnen van de dag. Proficiat! 🙂

De bedoeling was dat we in Castell de Castells naar een natuurlijke boog in de rotsen zouden gaan wandelen, maar de drie koningen staken daar hun stok voor! Omdat deze heren verwacht werden in het dorp was de enige parking daar afgesloten. Onze ervaren gidsen, Monique en Carine, schudden dan maar een andere wandelroute uit hun mouw die zeker ook de moeite was om te doen. Ondertussen was het lekker warm geworden en hebben we een prachtige dag gehad. We liepen over smalle paadjes en zagen in de bergen verlaten dorpjes en prachtige amandelbomen in bloei. Ook de processierupsen waren er al!

Na de wandeling reden we terug naar Albir waar we met de hele groep nog iets gingen drinken. Daarna verhuisden we naar de zaak er net naast, de Everest, waar we een lekker 3 gangen menu kregen voorgeschoteld, drank inbegrepen, voor het fenomenaal bedrag van 10,95 € per persoon.

Zouden we nog wel terug naar België rijden?

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s