Markt in Benidorm

Die van Albir en Alfaz hadden we al gehad, maar op de markt van Benidorm waren we deze winter nog niet geweest. Het is de grootste van de drie. Een nadeel van deze is wel dat vele van de kraampjes in de schaduw liggen van de hoge flatgebouwen en hotels in de buurt. Voor Lilly is er wel goed nieuws want we vonden voor haar 2 cadeautjes, die natuurlijk niet terug te vinden zijn op de foto’s.

Toen we na de markt terug naar de scooter stapten kwamen we Rudy en Annick tegen die ook met de motor daar waren en net naast ons geparkeerd stonden. Onze ontmoeting was niet toevallig. Toen ik mijn sleutels wilde nemen stelde ik vast dat ik ze kwijt was! Ze waren nergens meer te vinden. Tot ik naar Annick keek en zag dat zij ermee stond te zwaaien! Zij hadden onze scooter herkend en gezien dat ik de sleutels op het contact had laten zitten. Voor hetzelfde geld waren we onze scooter kwijt. Bedankt Annick en Rudy dat jullie zo alert waren.

Samen zijn we de laatste cache in de buurt van ‘het kruis’ nog gaan zoeken want daar was het gisteren te laat voor geworden. Die lag op een van de vele kammen die de Sierra Helada rijk is.

Een gedachte over “Markt in Benidorm

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s