Villajoyosa

Het is vandaag bijna de ganse dag bewolkt gebleven en we haalden maximum 16°. Volgens de vooruitzichten zou het zo nog 2 dagen blijven. Hopelijk hebben ze het mis.

Namiddag zijn we met de scooter naar Villajoyosa gereden. Kwam het door het weer of is het hier in de winter altijd zo rustig? Veel volk was er niet op de been. We zijn er wel nog Martin & Nadine van de wandelclub tegengekomen.

Villajoyosa staat vooral bekend voor zijn mooi geverfde oude vissershuisjes aan het strand. We hebben er wat rond gewandeld, een cache gezocht, maar niet gevonden en lekker gegeten: gambas al ajillo (gambas in look) en Mejillones supreme vapor (gestoomde mosselen). Enkele jaren geleden hebben we hier ook het Valor Chocolade museum bezocht. Wat zeker de moeite is om eens te doen.

Toen we deze avond in de camper zaten kregen we plots bezoek van Annick & Rudy. Zij waren pas aangekomen en blijven net zoals wij tot de 11de januari. Ze waren heel enthousiast over de Caminito del Rey wandeling die ze gisteren deden. Het ging ook al snel over geocachen en motorritjes maken. Fijn om hen weer terug te zien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s