Facheca           

Donderdag, en ook zondag, is het VVB bergwandeldag. We begonnen deze morgen met een lange rit naar Facheca. Ann en ik reden mee met Ferdinand. Normaal drinken we ter plaatse eerst een koffie, maar net zoals zondag was er niets open in de buurt. We begonnen dus direct aan de wandeling. Het was hier in de bergen wel enkele graden frisser dan aan zee.

Na de wandeling van ongeveer 9 km reden we door naar Jalón om samen nog iets te drinken. Van daaruit reed iedereen terug naar “huis”.

Ferdinand, Guy, Ann en ik gingen nog op zoek om iets te eten. Tijdens onze zoektocht ontwikkelde zich bij Guy stilaan een probleem. Op een gegeven moment kon het echt niet meer wachten, maar er was nergens een toilet, of iets wat er kon voor doorgaan, te bespeuren. We kennen dat probleem allemaal, maar hoe Guy het oploste heb ik toch nog niet meegemaakt. Hij ging binnen bij een … slager! En jawel hoor, het was hem gelukt om van zijn probleem af te komen.

Wat later kwamen we terecht in de Everest View. Toevallig, net zoals eergisteren in Albir, een restaurant met bijna dezelfde naam. We hebben er lekker gegeten voor weinig geld.

Het was alweer een leuke, maar lange dag.

 

2 gedachtes over “Facheca           

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s