Eddy

Ik had gisterenavond een lijstje voorbereid van de caches die we vandaag gingen zoeken. Zes van etterke zouden ons wel een tijdje bezighouden, maar het ging verbazend goed en rond een uur of één hadden we ze alle zes gevonden.

De laatste cache ligt in de buurt van Eddy zijn verblijfplaats en dus namen we contact met hem op. Hij stond net klaar om naar de Sabor te vertrekken en had er afgesproken met pa Louis en Ferdinand.

Ik volg Eddy zijn blog al jaren, maar het was ondertussen al 3 jaar geleden dat we hem en zijn pa nog gezien hadden dus spraken wij ook af in de Sabor. Het was een fijn weerzien. Zeker voor mij, want ik ben wel fan van den Eddy. Ferdinand zagen we vorige zondag al op de wandeling. En het eten, ja dat was weer helemaal af.

Na het eten fietsten we naar Hotel Marina in Benidorm want we moesten ons nog inschrijven bij de VVB. Het was hier dat we Marilyn Monroe tegenkwamen.

 

5 gedachtes over “Eddy

  1. De Sabor, dat doet me weer goesting krijgen. Was daar ook geweldig lekker…. genieten jullie maar verder. Wij proberen ons hier wel wat aan te passen aan dat typische Belgische weer: koud, bewolkt, regen, wind, niks as mezaire 😉

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s