Vertrek

Deze morgen zijn Gerda en Mark terug huiswaarts vertrokken. We hebben samen enkele leuke dagen beleefd. Jullie waren fijn gezelschap. We wensen jullie een veilige reis terug. Houd ons op de hoogte hé?

Deze voormiddag hebben we wat werkzaamheden in en rond de camper verricht: garage opruimen, service aan de camper, een beetje poetsen, een wasmachine draaien, enz. Namiddag deden we een Pizza4u-tje en gingen we boodschappen doen, voor het eerst met onze gehuurde scooter. ’t Is wel nog even wennen.

IMG_3320 (Middel)

2 gedachtes over “Vertrek

  1. Ann en Omer, bedankt voor de voorbije fijne dagen samen, voor de lekkere BBQ, de leuke uitstapjes, de introductie in de goedkope en betere adresjes om te eten, de technische bijstand bij camper en luifel problemen, de gezellige babbel, de mooie uitzichten, enz. In ’t kort: twas hijel goed. 😉
    We zijn ondertussen aangekomen in Jaca, is al donker maar lijkt een goede camperplaats te zijn. Er staan zeker 10 campers. Morgen rijden we dan verder richting Mont de Marsan. Hopelijk schijnt de zon ook aan de andere kant van de tunnel. We zien morgen wel. Tot dan. Groetjes van Gerda en Mark.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s