Bernia

Deze morgen kregen we van Mark het bericht dat Gerda goed ziek was. Ze had ook slecht geslapen. Ze beslisten om vandaag niet mee te gaan bergwandelen. Morgenvroeg vertrekken ze, spijtig genoeg, terug richting België. Jullie waren fijn gezelschap. Dat moeten we zeker nog eens overdoen!

Wij hadden een afspraak om 9 uur in Albir en van daaruit vertrokken we met enkele wagens naar de Jalón (Xaló) vallei. We waren met 26 deelnemers. Een grote groep dus. Om 10u15 begonnen we eraan. Het werd een prachtige wandeling met veel afwisseling. Halfweg moesten we zelfs door een tunnel “kruipen”. We zagen onderweg ook de overblijfselen van het fort en de prehistorische muurschilderingen van de Bernia. Ook de vergezichten waren adembenemend. De foto’s spreken voor zich. We zijn verschillende caches gepasseerd maar die konden we niet gaan zoeken omdat we dan de hele groep zouden ophouden. Aan het fort hebben we er toch nog eentje kunnen pakken. Rond 16 uur kwamen we moe maar voldaan terug aan bij het startpunt. We sloten af in Albir waar we nog iets dronken. Het was een mooie dag in fijn gezelschap. Dank aan de organisatoren!

Daarna spraken we af met Gerda en Mark voor “het laatste avondmaal” in de Sapporo. Een Japans restaurant waar je voor een vaste prijs (dacht 14 € p/p) kan eten en drinken zoveel je wil.

2 gedachtes over “Bernia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s