Altea

Mark was op zoek naar een specifiek cadeau voor enkele niet nadergenoemde personen (ik mag natuurlijk de verrassing niet verraden). We hadden het eergisteren in Benidorm gezien maar toen niet gekocht omdat we dachten dat we het ergens anders goedkoper zouden vinden, maar dat was niet zo. Dus deze voormiddag zijn Mark en ik terug naar Benidorm gefietst om het te kopen.

Namiddag begonnen we in El Cisne, een rommel- en antiekmarkt naast de camping die elke zaterdag en zondag open is. Je vind er heel veel rommel en weinig antiek. Je kan er ook iets eten en ondertussen naar (semi) live muziek luisteren. Dat laatste hebben we niet gedaan want we gingen vandaag Altea bezoeken. Ann en ik zijn hier eerder al geweest maar voor Mark en Gerda was het de eerste keer. Ze waren terecht onder de indruk van deze mooie plaats. We moesten daarvoor wel eerst de heuvel op waarop Altea gebouwd is. Op het uitzichtpunt naast het plein waren er straatmuzikanten aan het werk die er wel wat van konden. Zie filmpje.

Daarna was het hoog tijd om iets te eten. En als je in Altea bent dan kan je restaurant Sabor echt niet overslaan. Dit is alweer een adresje dat we via Eddy hebben leren kennen. Voor 18€ krijg je hier een superlekker driegangenmenu met in elke gang een keuze uit 3 gerechten. Ook het personeel en de bediening was top. Onze gerechten werden geserveerd door een Spaanse juffrouw met Duitse vader en Spaanse moeder die nagenoeg perfect Nederlands sprak! Op dat niveau zullen wij nooit Spaans spreken.

 

5 gedachtes over “Altea

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s