Gewinkeld, gewerkt en genoten

Winkelen deden we deze voormiddag in de Consum. Het valt toch telkens weer op als we hier in Spanje zijn dat bijna alles goedkoper is dan bij ons.

Daarna reden we richting Moraira, maar we hadden afgesproken dat wanneer we onderweg een self carwash zouden tegenkomen dat we zouden stoppen. De camper was echt wel aan een poetsbeurt toe na de rit door Frankrijk. Enkele kilometer verder hadden we al prijs en was het werken geblazen. Ann en ik zijn toch wel anderhalf uur bezig geweest met de hogedrukspuit, emmer en spons om al het Franse vuil van de camper af te wassen. Het resultaat mag wel gezien worden!

We hadden ons voorgenomen wanneer we in Moraira op de camperplaats (parking) zouden aankomen dat we direct de wandeling naar Platja del Portet zouden inzetten. In 2015 ontdekte we deze prachtige baai tijdens het cachen. Ook vandaag hebben we super genoten van deze plek, de zon, de tapas en het uitzicht. In de verte zie je de rots van Calpe (El Peñon de Ifach) liggen. Een mooi einde van deze alweer warme dag.

Toen we bijna terug aan onze camper waren hadden we nog een cache te vinden. Je kan hem zelf zoeken op de laatste foto.

 

6 gedachtes over “Gewinkeld, gewerkt en genoten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s