Parc Natural De l’Albufera

Na ons bezoek aan Valencia was er niet echt iets gepland. We hadden wel wat dingen in ons achterhoofd waarvan het Parc Natural De l’Albufera er een was. Volgens campercontact waren er 3 mogelijkheden om te kamperen in de buurt. Na het drukke Valencia kozen we voor deze plaats aan de kust. Een plaats zonder voorzieningen maar wel kort bij het meer en aan het strand. Het was al namiddag toen we hier aankwamen want na 2 dagen de wekker te moeten zetten hebben we ons vandaag uitgeslapen.

In de directe omgeving van de camperplaats is er, buiten het strand, niet veel te zien. Dus trokken we onze wandelschoenen aan om enkele caches te gaan zoeken. Voor eentje moesten we zelfs in het zand graven om erbij te komen. Toen we bij het meer aankwamen waren er net mensen in een bootje aan het stappen om een tocht te maken. Voor 4 € per persoon konden we ook mee. En dat hebben we ons niet beklaagd! Het meer was bevolkt met ontelbare vogels. We kregen zelfs uitleg in het Spaans waar we natuurlijk niks van begrepen. We herkenden de eenden en de reigers maar voor die zwarte vogels kunnen we wel een hulplijn gebruiken.
De dag eindigde met een prachtige zonsondergang.

Een gedachte over “Parc Natural De l’Albufera

  1. Hallo , tof om alle dagen de post van uit spanje te lezen . En moet zeggen het ziet er goed uit . Ter info die zwarte vogel op die paaltjes dat zijn aalscholvers. Die kom je hier ook tegen op plaatsen waar veel vis te vinden is. Zij duiken in het water en daarna ga ze op een paal zitten met hun vleugels open in de richting van de zon. Als ze droog zijn vliegen ze terug op om in het water te duiken. Zo krijgen zij hunnen dag om he.. allee groetjes van de sint ( aja die zit nu hier he) en tot volgende post !

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s