Viswijf

Deze nacht werd het amper 3°, maar in de camper was het lekker warm. Ook vandaag vertrokken we op cachetocht in alweer een stralende zon. Eerst werkten we de reeks van gisteren af en daarna gingen we “Boven op de Houwaartseberg” op zoek naar 16 gelijknamige caches. Er was veel afwisseling in de caches. De legger had er duidelijk werk van gemaakt. De wandeling vandaag was de helft korter dan die van gisteren.
Na een hapje en een drankje aan de camper vertrokken we naar Herselt. Maar we reden eerst langs de camperplaats in Aarschot om te ledigen. Die mogelijkheid hadden we niet op de camperplaats waar we stonden.

In Herselt staan we op de camperplaats achter taverne & herberg Mie Maan. Je kan hier gratis staan als je gebruik maakt van de taverne. Ook de stroom is gratis. Maar voor we hier iets gingen eten moesten we toch eerst die bierkroeg in de buurt eens gaan uitproberen. In Den Hulst, want zo heet de bierkroeg, kan je meer dan 250 verschillende bieren proeven. Zo dronken wij een Meroode, een Kapittel, een Val Dieu, een SchuppenBoer, een La Trappe en last but not least een Viswijf voor Ann. Schol. 😉

 

 

2 gedachtes over “Viswijf

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s