Radhadesh

Vandaag bestaat onze blog 1 jaar en die valt blijkbaar in de smaak bij onze lezers want de view-teller staat op 25.260 (één view komt overeen met het openen van een foto of een bericht).

Gisterenavond was er geen tijd meer voor een berichtje en daar hadden we een goede reden voor. We zijn hier Geert & Linda tegengekomen en hebben tot na middernacht buiten gezeten. Fijn om hen nog eens te ontmoeten. Dat was al vele jaren geleden. De laatste keer moet in Oye Plage geweest zijn.

In de namiddag waren we met de fiets naar Château de Petite Somme gereden. Zo’n 6 km van Durbuy. De Hare Krishna-beweging heeft dit kasteel omgetoverd tot een ontmoetingsplaats Radhadesh genoemd. Bij aankomst hebben we eerst het vegetarisch restaurant uitgeprobeerd. Niet slecht maar niet echt ons ding. Daarna deden we een rondleiding door het kasteel en bezochten we de tempelkamer. Daar proberen ze je het Hare Krisna gebed te laten meezingen wat ze, althans bij mij, niet gelukt is. Onderweg van en naar het kasteel hebben we toch ook weer enkele caches kunnen loggen.

Deze voormiddag namen we afscheid van Geert & Linda. Zij gingen een wandeling maken en ondertussen hun eerste caches zoeken. Ze hadden al van Geocaching gehoord maar hadden er tot nu toe nog niets mee gedaan. Benieuwd hoe het gegaan is. Wij vertrokken rond de middag naar La Roche waar we met moeite een parkeerplaats vonden. Hierna zouden we naar huis rijden want morgen moeten we om 14 uur op het werk zijn! Maar tijdens het eten op één van de vele terrasjes in La Roche hadden we daar echt nog geen zin in en dus hebben we besloten om nog 1 nachtje in de Ardennen te blijven. Morgen voormiddag geraken we wel op tijd thuis en op het werk.

We reden 6 km verder naar de camperplaats in Maboge. En dat hebben we ons niet beklaagd. Een prachtige plaats langs de Ourthe op het gras met een taverne in de buurt. Er zijn geen voorzieningen maar die heb je niet nodig voor 1 of enkele dagen. Bovendien is de camperplaats gratis.
Camperplaats in Maboge

Radhadesh

La Roche – Maboge

2 gedachtes over “Radhadesh

  1. Radhadesh, ben ik ook ooit geweest. Ze hadden toen een klein aapje in de tuin dat vrij rondliep. En ik meen me te herinneren dat man en vrouw alleen mochten samen slapen als het met de intentie was om kinderen te maken. 🙄 En dan was ene zekere Prapoupada of zoiets, maar tis te lang geleden, waarschijnlijk 30 jaar ofzo.

    Geliked door 1 persoon

  2. Dag Ann en Omer.

    Wij vonden het ook heel tof jullie na al die jaren opnieuw nog eens te ontmoeten. Het was een toffe avond samen. Ondertussen vinden we de caches bijna met onze onze ogen dicht 😉 We hebben er al 6 kunnen vinden op onze eerste zoektocht. Bedankt om ons een beetje wegwijs te maken hierin. Wie weet komen we elkaar nu eens vlugger tegen, ik volg alvast jullie blog hier op de voet. Jullie kunnen onze uitstappen altijd volgen via Facebook ( https://www.facebook.com/geert.haelterman) of Instagram ( https://www.instagram.com/van_tastic_van/)

    Groeten van Linda en Geert. https://wordpress.com/view/motorhomeblog.wordpress.com

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s