Methoni

Nauwelijks 30 km verder zijn we aangekomen in Methoni. Een mooi stadje met weer een burcht. We staan hier vlak aan zee met uitzicht op de burcht en het haventje.

En wie komen we hier tegen? Dat mogen we, uit veiligheidsredenen, pas vertellen als ze terug thuis zijn. Wel straf dat je zo ver van huis bekenden tegenkomt. We zijn deze avond samen met hen gaan eten in een restaurantje in de buurt. De foto van ons vier zullen we later volledig tonen.

Voormiddag was het nog bewolkt maar namiddag klaarde het op en bezochten we de burcht en het stadje. Hier lagen 2 caches waarvan we 1 vonden en 1 verdwenen was. Tijdens het zoeken stapten we bijna op een schildpad!

Het strand loopt hier langzaam af in zee. Ideaal om te zwemmen. Wat we ook gedaan hebben. Alweer een dag voorbij. Heb ik al gezegd dat de tijd hier vliegt? 🙂

We overnachten hier in Methoni.

Koroni – Methoni (30 km)

Ondertussen zijn Clement en Christiane terug thuis en mogen we hun identiteit prijsgeven. We leerden elkaar 12 jaar geleden kennen op het eerste zelfbouwtreffen, toen nog in Brasschaat.

 

2 gedachtes over “Methoni

  1. Schoon uitzicht, amaai.
    Ook aan turtle rescue gedaan?
    Inderdaad, time flies when you are having fun….wij kunnen er van meepraten. Terug naar de keiharde realiteit morgen. Benieuwd wie de bekenden waren….groetjes

    Geliked door 1 persoon

  2. Pingback: Durbuy | camperonderweg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s