Kalamata

Na twee overnachtingen in Agios Nikolaos was het tijd om verder te trekken. We stopten eerst in Kardimili waar welgeteld 1 cache ligt die we ook vonden aan een torentje. Ondanks de bewolking was het nog warm vandaag. In Kardimili zagen we iemand met een pick-up, volgeladen met groeten en fruit, die via een luidspreker zijn waar aan de man bracht.

In Kalamata aangekomen installeerden we ons op de camperplaats aan de haven. Kalamata is de op één na grootste stad van de Peloponnesos. Geocachen is hier duidelijk nog niet echt gekend want in heel de stad ligt geen enkele cache! We hebben gans de namiddag in de stad doorgebracht. Onderweg zagen we een oude Citroën DS en een Opel Rekord uit de jaren 60 in een nog heel goede staat. Die zou ik wel willen. Niet alleen Greet & Luc werden aan hun werkgever herinnerd tijdens hun reis. Wij hadden vandaag ook prijs.

In het park stonden enkele oude locomotieven tentoongesteld en in de haven lag een piratenschip. Er is hier wel van alles te zien maar Kalamata is voor ons geen hoogvlieger.

We overnachten in de haven naast onze boot 🙂

Agios Nikolaos – Kardamili – Kalamata (47 km) 

Een gedachte over “Kalamata

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s