Fuengirola -> Torremolinos -> Ardales (93 km)

Toen we deze morgen richting Torremolinos reden kwamen we een tankstation tegen met een carwash. Het moest er eens van komen. De camper was zo vuil van de reis door Frankrijk dat hij toch eens gewassen moest worden. Hij viel echt op tussen al die blinkende machines.

Van al dat zweet kregen we dorst en die hebben we gelest, samen met enkele tapas, in Torremolinos. Het is hier precies Benidorm in ’t klein. Heel veel winkeltjes allerhande en heel veel Engelsen. Voor de rest hebben we hier niet veel gezien. Wonen hier nog wel Spanjaarden? We hebben wat rondgeslenterd en natuurlijk ook enkele caches opgepikt. Rond 16 uur zijn we vertrokken voor een rit van ongeveer 65 km landinwaarts richting Ardales. Wat we hier komen doen vertellen we morgen. Als het lukt toch tenminste. We hebben een mooi plekje bemachtigd om te overnachten schuin tegenover El Kiosco. Morgen moeten we vroeg uit de veren.

Torremolinos

 

Ardales

 

 

4 gedachtes over “Fuengirola -> Torremolinos -> Ardales (93 km)

  1. Torremolinos. … dat is nu zo een 16 jaar geleden voor ons. …dat was de eerste en voorlopig ook enige vakantie die we met zijn 2tjes hebben gehad😊dat was de zomer die volgende op ons 3 jaar durende bouwproject op rozenbos hihi…dat laatse gebouw herinner ik mij nog ☺

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s