España

Over enkele dagen vertrekken we voor de 6de  winter op rij naar Zuid-Spanje. We zullen in totaal 39 dagen onderweg zijn.

Je kan via de péage snelwegen door Frankrijk rijden maar wij nemen de route die vriend en overwinteraar Guy ons in 2013 al uit de doeken deed. Op deze route geen last van files of drukke steden en geen tolkosten. Ook de diesel is goedkoper omdat je dan kan tanken bij de grootwarenhuizen Leclerq en Super U. Bovendien zie je op deze route nog iets van Frankrijk. Niets dan voordelen dus, ware het niet dat je iets langer onderweg bent. Maar dat nemen we er graag bij.

Anders dan andere jaren rijden we dit jaar eerst  richting Gibraltar om van daaruit, op enkele uitzonderingen na, de kust te volgen naar Costa Blanca. Op onze Andalusië reis in 2008 hebben we een aantal van deze kustplaatsen gemist en we willen ook wel eens zien hoe het is aan de andere costa’s tijdens de winterperiode.

De eindbestemming is camping Benisol waar we gereserveerd hebben vanaf 24 december.  Deze camping ligt halfweg  tussen Albir en Benidorm en ongeveer even ver van Alfaz del Pi. Op 3 januari vertrekken we van daaruit terug huiswaarts. Maar zo ver zijn we nog niet.

Spanje

 

 

3 gedachtes over “España

  1. Goede reis en wanneer jullie terugkomen is het aan onze toer en wij rijden zoals jullie eerst naar het diepste punt namelijk Malaga langs het bovenste van Spanje naar de plaats in Rincon de la victoria waar we ongeveer één maand verblijven en dan naar Alfaz waar we ook één maand verblijven

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s