SAT Wietzendorf

Donderdag na de vroege shift zijn we vertrokken voor een trip van 500 km. We hadden afgesproken met Myriam & Raoul op een camperplaats in Imbrock om de dag erna door te rijden naar Wietzendorf 10 kilometer verderop. Om 20 uur reden we de camperplaats op. De rit was goed verlopen. Enkel in de buurt van Dortmund hebben we een beetje file gehad.

Vrijdagmorgen ging het dan verder naar camping Südsee in Wietzendorf waar we gereserveerd hadden voor het 34ste Selbst Ausbauer Treffen weekend. Hier zie je campers in alle vormen en van alle leeftijden, groot en klein, zowel zelfbouw als fabriekscampers. In 2009 zijn we hier nog eens geweest. Ik heb de foto’s van toen nog eens bekeken en ik vind dat er toen in verhouding meer zelfbouwcampers te zien waren dan nu. Maar het blijft toch nog altijd de moeite waard om hier een weekend door te brengen. Vele campereigenaars namen ook deel aan de rommelmarkt om hun spullen aan de man te brengen. Naast de vele eet- en drankkraampjes waren er ook verschillende standen met campertoebehoren. En dan was er nog de feesttent waar de dames gisterenavond een dansje plaatste.

Nu nog 500 km terug naar huis. Vandaag rijden we een stuk en morgenvoormiddag de rest want namiddag verwacht onze werkgever ons weer. 😦

Bedankt Myriam & Raoul voor het leuke gezelschap. 🙂

 

Een gedachte over “SAT Wietzendorf

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s