Dalsnibba

Het is deze nacht niet echt donker geworden door al die sneeuw maar als alle rolluikjes van de camper dicht zijn is het binnen pikkedonker en hebben we goed kunnen slapen.

Na het ontbijt hebben we de Gamle Strynefjellsvegen verder afgereden en onderweg natuurlijk ook enkele caches meegepikt. Na het middageten, in een hotelletje onderweg, ging het verder richting de Geirangerfjord. Maar daarvoor reden we eerst nog naar het Dalsnibba uitzichtpunt op 1465 meter hoogte. Deze weg stijgt tot 12%! In eerste en tweede versnelling ging het langzaam naar boven. Wat een uitzicht daar! Daar lag natuurlijk ook een cache die we snel vonden. In de verte zie je van hieruit de Geirangerfjord waar we na de afdaling ook naartoe reden. Daar hebben we ons in de late namiddag geïnstalleerd op een camping net aan het water.

Zonet lekker gegeten in een supergezellig restaurantje aan de oevers van de Geirangerfjord. Alweer een geslaagde dag maar wel zonder zon.

4 gedachtes over “Dalsnibba

  1. Brrr. ..dat is toch frisjes hihi…
    De zo’n kunt ge daar vast en zeker gebruiken. Pas op … Hier bij ons was het gisteren ook opeens herfst hoor. Vandaag was het dan weer beter, maar het lijkt erop dat de zomer toch stilaan voorbij is 😕
    Alé geniet er nog van met uw tweekes en tot de volgende 😉

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s