Svandalfossen

Eindelijk zijn we er achter gekomen waarom er in het bos op sommige bomen en takken mos groeit. Dat is helemaal geen mos! Maar trollenhaar dat is blijven haken van rondhollende trollen. Echt waar!

Deze morgen, of was het al bijna middag, verder de Ryfylke route gevolgd. Via de lovrafjorden ging het naar Sand waar we naar de zalmen zijn gaan kijken. De foto’s hiervan zijn niet echt goed gelukt. Daarna ging het langs de Sandsfjorden verder naar de Svandalfossen (fossen = watervallen). Om deze te gaan bekijken moesten we ‘maar’ 540 trappen doen. Niets vergeleken met het aantal van die van de Preikestolen. Onderweg nog een mooi mini eilandje gezien. Wie zou daar niet willen wonen? Het weer valt vandaag niet zo best mee. Regelmatig begon het te regenen. Een druilerig dagje. Hopelijk morgen beter. Deze avond zijn we gaan eten bij de Thai. Veel restaurants zijn we op deze, nochtans toeristische route, niet tegen gekomen. De weinige dorpjes die je tegenkomt hebben hooguit een kerk, een winkeltje en een bakker. We staan nu in Sauda met uitzicht op de fjord.

 

3 gedachtes over “Svandalfossen

  1. Hallo Ann en Omer, eerst wil ik jullie proficiat wensen met de mooie blog ! Heerlijk om te lezen ! Samen met de prachtige foto’s echt een juweeltje πŸ˜€ De wandelingen lijken mij eerder op survival tochten πŸ™ˆ maar het resultaat en de uitzichten zijn echt sjiek ! Geniet er nog van , wij volgen de blog vanuit Tongeren. Daar doen we het voor, klopt (Omer weet waarover ik spreek πŸ˜ƒ) πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ˜€πŸ˜€. Grtjs Marijke en Geert

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s